Eigen website

Het idee van een eigen webstie ontstond toen ik aan het eind van de jaren negentig een website ging opzetten voor de duikvereniging waar ik lid van was. Ik merkte dat ik het ‘knutselen’ aan en met html-codes erg leuk vond. Nadat ik de website voor de vereniging had afgerond, ben ik begonnen aan www.sonjaverhoef.nl. In het begin had ik vooral ‘vaste’ pagina’s over van alles en nog wat, zoals duiken, interesses, mijn kinderen en mijzelf. Maar nadat de pagina’s af waren, was de inspiratie voor aanvullingen en/of nieuwe pagina’s snel verdwenen.

Verandering website

Ik heb mij indertijd voornamelijk beziggehouden met een regelmatig wisselende lay-out van de pagina’s en de site. Op een gegeven moment was ik daar ook wel weer klaar mee. De ‘nieuwigheid’ van de website was er snel af en mijn enthousiasme in een even rap tempo verdwenen.
Tot het moment dat mijn oudste kleindochter geboren werd…….want ineens stond mijn website vol met foto’s.  😊 Maar ook dat hield op; het bewerken van de foto’s nam veel tijd in beslag en kinderen groeien immers zo snel dat het bijhouden van de fotopagina’s bijna een dagtaak werd.

Nieuwe start

Vandaar dat ik vorig jaar een nieuwe start heb gemaakt met mijn site. Ik heb ervoor gekozen om een blog bij te houden. Het bijhouden van een blog is ‘in’, superleuk om te doen en heel eenvoudig om op te starten en te updaten. Vanaf dat moment heb ik besloten om gewoon over van alles wat me op het moment interesseert of bezighoud een leuk artikel te schrijven. Door enkele blessures is de klad er een beetje in gekomen, maar ik ben recentelijk weer gestart en hoop het schrijven nog lang vol te houden!

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in mijn artikelen is het mogelijk je op mijn blog te abonneren. Gebruik hiervoor de ‘abonneer’ optie in de rechterkolom van de pagina. Je krijgt dan bij ieder nieuw blog een e-mailbericht.
Wel zo makkelijk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *