Een tijdje terug riep ik hier vol enthousiasme ‘ik ben er weer’, met het idee om weer met grote regelmaat een blog te schrijven en jullie op de hoogte te houden van mijn belevenissen. Maar ja, jullie kennen het waarschijnlijk allemaal wel…….dat wat je voor ogen hebt en graag wil uitvoeren, komt niet altijd zo uit de verf. Niet omdat je het zelf niet wil, maar meer omdat de omstandigheden het niet toelaten. Gelukkig kan ik nu, een paar maanden later, met een gerust hart zeggen dat ik het gevoel heb dat het allemaal wat beter gaat. Ik heb mijn ritme weer terug en dingen vallen weer op hun plaats. Goed nieuws dus; ook voor jullie! Want dat betekent tevens meer regelmaat in het verschijnen van nieuwe blogs op deze site. 🙂

Sportieve activiteiten

Het gaat te ver om in te gaan op hetgeen er de afgelopen maanden is gebeurd. De uitzondering hierop is natuurlijk wel het familiebezoek van mijn dochter met haar kinderen; maar daarover later meer. Veel leuker is het om te vertellen waar ik nu mee bezig ben. Vooral natuurlijk hetgeen wat voor mij wel erg belangrijk is: mijn sportieve activiteiten!

De sportschool, waar ik inmiddels al weer heel wat jaren lid ben, heeft sinds kort de buitenlessen stopgezet. Er was al enige tijd regelmatig uitval van de lessen vanwege het gebrek aan instructeurs, maar recentelijk werd de hele ‘buitenboel’ van het rooster geschrapt. Aangezien ik een groot liefhebber ben van de bootcamplessen, ook in de winter, ben ik op zoek gegaan naar een ander alternatief. Maar ja, dat is nog wel een dingetje! Er zijn wel genoeg sportscholen hier in de buurt, maar het gaat natuurlijk om het juiste aanbod van lessen.

Bootcamp

Maar wie zoekt, zal vinden……en dat is gelukt! Mijn sportschoolabonnement is inmiddels beëindigd (loopt nog wel door tot en met eind oktober) en ik heb mij aangesloten bij een bootcampclub. Deze organisatie geeft wekelijks meerdere trainingen in de regio. Supermakkelijk, want als ik bijvoorbeeld op dinsdag niet kan, verschuif ik mijn training gewoon naar een andere dag en/of tijdstip. Heerlijk die flexibiliteit!

Bokstraining

Verder heb ik mijn bokstraining, die ik sowieso al deed, uitgebreid van één keer, naar twee keer per week trainen. Daarnaast nog een beetje hardlopen, fietsen, wandelen, skeeleren of kajakken, en mijn week is gevuld!

Werk

Ook op mijn werk staan de ontwikkelingen niet stil. De insteek van de werkzaamheden wijzigt volgend jaar en we gaan nog vóór het eind van dit jaar verhuizen naar een andere locatie. Het mooie daarvan is dat we nog geen nieuwe ruimte hebben gevonden…..hoogstwaarschijnlijk worden dat veel last minute beslissingen en acties. Aan de andere kant hoef ik dan ook niet bang te zijn dat ik mij ga vervelen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *