algemeen

De allerbeste wensen voor 2024

Het is weer januari, het begin van het nieuwe jaar. Maar vooral, een mogelijkheid voor nieuwe kansen, uitdagingen, ontdekkingen, liefdes en andere geluksmomenten. Ik wens jullie dan ook het allerbeste voor 2024!

Het afgelopen jaar was zeker niet geweldig om diverse redenen. Maar vooral gezondheidstechnisch heb ik geen goed jaar gehad. Ik had last van een zware bronchitis en verder ook problemen met de longen en de gezichtsholtes. Ik kreeg enkele antibiotica kuren, die zelfs werden aangevuld met prednison. Maar ook dat hielp me er niet doorheen. Dat is de reden waarom ik al sinds september 2023 geen enkele duik meer heb kunnen maken!

Ik heb 2023 gevoelsmatig dan ook gelijk afgesloten en wil me alleen nog maar richten op dit jaar!

Ik heb mij voorgenomen er echt een mooi jaar van te maken!
Eind januari staat er in ieder geval een mooie duikvakantie op de agenda. Ik hoop toch zo dat ik dan geen last meer heb van de ontstekingen. De reis gaat naar Gran Canaria, uiteraard met mijn duikmaatje Pim en nog een aantal andere gezellige duikers. We gaan er wat moois van maken! Het enthousiasme is in ieder geval bij iedereen aanwezig.

Ook gaan we dit jaar weer met de hele familie naar Turkije. Lekker genieten in de zon, maar vooral ook gezellig samen zijn met elkaar. Mijn oudste dochter woont immers in Turkije. Ik kijk er nu al naar uit!

Natuurlijk volgen er ook genoeg andere activiteiten. Ik wil graag weer flinke wandelingen maken en de kajak moet uit het stof worden getrokken. Ik kijk ernaar uit om weer lekker te gaan suppen en te fietsen. Ook gaan de trainingen bij Get Wet Maritiem weer door en zal ik proberen de mensen flink door het water te jagen. 🙂

Een van mijn goede voornemens is om deze website weer bij te houden. Ik houd jullie op de hoogte van alle gebeurtenissen!

Geef een reactie