algemeen

Weer opstarten

Zoals jullie vast al gemerkt hebben, is er een flinke tijd niets gebeurd op deze site. Het laatst geplaatste bericht is nog van februari 2021! Vanwege de pandemie en het feit dat we weinig konden/mochten, had ik ook geen zin om hier nog moeite en tijd in te stoppen. inmiddels zijn we eigenlijk weer ’terug bij het oude’ en kunnen/mogen we weer alles!
Vandaar dat het toch weer begint te kriebelen en ik opnieuw een poging ga wagen om het blog bij te werken en up-to-date te houden

Natuurlijk is er tussentijds best het een en ander gebeurd. Ik heb een flinke tijd ‘opgesloten’ gezeten, net zoals ieder ander. Maar ik ben ook in 2021, weliswaar voorzichtig, op vakantie geweest naar Albanië. Ook heb ik afgelopen winter een familiebezoek aan Turkije gebracht. En in maart konden we eindelijk weer eens op wintersportvakantie. Ik zal daar in een later bericht nog eens op terugkomen.

Ik kan ook zeggen dat ik begin dit jaar eindelijk besmet ben geraakt met het coronavirus. Het is immers niet de vraag of je het krijgt, maar wanneer je het krijgt. Gelukkig was het de lichte omikronvariant waardoor ik alleen maar grieperig was. In totaal ben ik iets van vier dagen ‘ziek’ geweest, maar de verkoudheid bleef wel iets langer hangen. Koorts en/of zware griep heb ik niet gehad. Ik was in die tijd ook gewoon aan het werk, dus van ‘ziek zijn’ was niet echt sprake. Waarschijnlijk hebben de vaccinaties daar ook iets mee te maken en/of heb ik gewoon ‘goede’ genen. 🙂

Gelukkig heb ik in de laatste twee jaar ook wel gewoon door kunnen duiken. Dat is voor mij eigenlijk de enige sport geweest die je nog samen, zij het met voldoende afstand houden, goed kon beoefenen. We hebben met de club ook nog een paar weekenden doorgebracht op andere locaties, zoals Limburg en België. Ook daarover volgt later meer. Ik moet natuurlijk nog wel wat te vertellen hebben straks.

Ik ga in ieder geval weer mijn best doen om hier met regelmaat nieuwe berichten te plaatsen. Het is immers leuk als jullie een klein inkijkje krijgen in mijn leven en ik vind het leuk om mijn ervaringen en belevenissen met jullie te delen.

Geef een reactie